Groningen: LEER UW PARTNER OPNIEUW KENNEN 5 March 2014

[Dutch text only] LEER UW PARTNER, VADER OF MOEDER OPNIEUW KENNEN MET MARTE MEO... Learn To Know Your Partner Anew Organisation: Zorggroep Groningen Marte Meo betekent vrij vertaald ‘op eigen kracht’. De basisgedachte achter Marte Meo is het analyseren van contact en communicatie tussen de cliënt met dementie en de zorgverlener of familie. Hierbij worden korte video-opnames gebruikt. Aan de hand van video-opnames helpt Marte Meo de mogelijkheden van cliënten te herkennen om actief met hun omgeving te communiceren. Door de beelden te analyseren met een opgeleide trainer, wordt het voor de zorgverlener of de familie mogelijk een situatie met de cliënt te evalueren. Bij deze methode wordt uitgegaan van het principe »wanneer gaat iets goed«. Ook is deze methode goed te gebruiken om het contact tussen de cliënt en de familie te versterken. MARIA AARTS, grondlegger van Marte Meo, neemt u deze avond mee in haar presentatie. Zij licht aan de hand van films en spraakmakende verhalen toe hoe familie van een cliënt met dementie, door Marte Meo op een andere manier in contact komt met zijn of haar relatie. Uitnodiging & Informatie: Hebt u belangstelling om hier meer over te horen, dan nodigen we u van harte uit op: Woensdag 5 maart 2014 Woensdag, 05-03-2014 [19.30-21.30 u] Zorggroep Groningen, locatie Bloemhof Bloemhof 1 9791 LA Ten Boer (bij Groningen) | Nederland Aanmelden kan tot en met 27 februari via E-mail: opleidingen@zorggroepgroningen.nl , of via de EVV’er /CV’er van uw familielid. Tel.: (+31)-(0)50–535 41 00 Website: www.zorggroepgroningen.nl De zaal is open vanaf 19.00 uur.

[Dutch text only]

LEER UW PARTNER, VADER OF MOEDER
OPNIEUW KENNEN MET MARTE MEO...


Learn To Know Your Partner Anew

Organisation: Zorggroep Groningen

Marte Meo betekent vrij vertaald ‘op eigen kracht’. De basisgedachte achter Marte Meo is het analyseren
van contact en communicatie tussen de cliënt met dementie en de zorgverlener of familie. Hierbij worden korte video-opnames gebruikt. Aan de hand van video-opnames helpt Marte Meo de mogelijkheden van cliënten te herkennen om actief met hun omgeving te communiceren.
Door de beelden te analyseren met een opgeleide trainer, wordt het voor de zorgverlener of de familie mogelijk een situatie met de cliënt te evalueren. Bij deze methode wordt uitgegaan van het principe »wanneer gaat iets goed«.
Ook is deze methode goed te gebruiken om het contact tussen de cliënt en de familie te versterken.

MARIA AARTS, grondlegger van Marte Meo, neemt u deze avond mee in haar presentatie. Zij licht aan de hand van films en spraakmakende verhalen toe hoe familie van een cliënt met dementie, door Marte Meo op een andere manier in contact komt met zijn of haar relatie.

Uitnodiging & Informatie:
Hebt u belangstelling om hier meer over te horen, dan nodigen we u van harte uit op:
Woensdag 5 maart 2014
Woensdag, 05-03-2014 [19.30-21.30 u]
Zorggroep Groningen, locatie Bloemhof
Bloemhof 1
9791 LA Ten Boer (bij Groningen) | Nederland

Aanmelden kan tot en met 27 februari via
E-mail: opleidingen@zorggroepgroningen.nl , of
via de EVV’er /CV’er van uw familielid.
Tel.: (+31)-(0)50–535 41 00
Website: www.zorggroepgroningen.nl
De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Back to overview